Άρης: Για την πρώτη νίκη στη Λιθουανία κόντρα στην Λιετκάμπελις του Καλαϊτζάκη

Newsroom
Τολιόπουλος
Ο Άρης ψάχνει την πρώτη του νίκη στο φετινό Eurocup αντιμετωπίζοντας στη Λιθουανία την Λιετκάμπελις (8/10, 19:00) του Γιώργου Καλαϊτζάκη.

Με 0/2 έχει ξεκινήσει τη φετινή του προσπάθεια στο Eurocup ο Άρης με αποτέλεσμα να αναζητά τα πρώτα του ευρωπαϊκά χαμόγελα.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έχει ηττηθεί κατά σειρά από Βενέτσια (εκτός) και Τουρκ Τέλεκομ (εντός) και θέλει να... ανοίξει λογαριασμό στην «Kalnapilio arena» του Πανεβέζις.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στους Νέιτ Λαζέφσκι και Ντ'μόι Χοτζ οι οποίοι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Την αποστολή της ομάδας απαρτίζουν οι Τζέιμς Μπανκς, Λάντερς Νόλεϊ, Ρόουλ Άλκινς, Βασίλης Τολιόπουλος, Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους, Μάνος Χατζηδάκης, Γιώργος Γκιουζέλης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ντόνοβαν Κλέι, Τρέι Γούντμπερι, Τζος Ρόμπερτς, Λευτέρης Μαντζούκας.

Για το ματς ματς μίλησε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, ο οποίος αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στην Λιετκάμπελις: «Ο Άρης είναι μια καλή και καλά προπονημένη ομάδα. Παίζουν επιθετικό μπάσκετ και το κύριο όπλο τους είναι η συμπαγής αμυντική λειτουργία τους. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό, να απαντήσουμε με δυνατό παιχνίδι και να δώσουμε το 100% και στα 40 λεπτά. Έχουν αρκετούς καλούς Έλληνες παίκτες, όπως οι Μποχωρίδης, Μαντζούκας και Τολιόπουλος, που ξέρουν να παίζουν σε αυτό το επίπεδο» ήταν τα λόγια του Έλληνα διεθνούς γκαρντ/φόργουορντ.

 

Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.