Μακάμπι: Ο Λόιντ «ψάχνεται» να φύγει σύμφωνα με τους Ισραηλινούς

Μακάμπι: Ο Λόιντ «ψάχνεται» να φύγει σύμφωνα με τους Ισραηλινούς

Newsroom
Λόιντ
Η κατάσταση στο Ισραήλ έχει ανησυχήσει τον Τζόρνταν Λόιντ και την οικογένειά του και όπως αναφέρουν τα μέσα της χώρας ο παίκτης «ψάχνεται» προκειμένου να αποχωρήσει.

Άραγε θα αποδειχθεί σύντομη η θητεία του Αμερικανού γκαρντ στην Μακάμπι Τελ Αβίβ; Το σίγουρο είναι ότι η κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ ενδέχεται να τον φέρει στην πόρτα της εξόδου. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν στο Ισραήλ και πιο συγκεκριμένα το «Sport 5» το οποίο στάθηκε και σε τέσσερις ομάδες οι οποίες... περιμένουν στη γωνία.

Το εν λόγο ρεπορτάζ αναφέρει ότι Την Τρίτη (8/10) θα συναντηθούν με εκπροσώπους της Μακάμπι η σύζυγός του και οι γονείς του. Ο ίδιος δέχεται πιέσεις από την οικογένειά του προκειμένου να αποχωρήσει από τη Μακάμπι λόγω και της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ. Μάλιστα ήταν και ο μοναδικός που δεν επέστρεψε στη χώρα, παραμένοντας στο Βελιγράδι.

Ο Λόιντ έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο έναντι 2.3 εκατομμυρίων δολαρίων στο σύνολο και σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποια λύση είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει. Ήδη, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, υπάρχουν τέσσερις ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν και πρόκειται για τις Μονακό, Φενέρμπαχτσε, Ερυθρό Αστέρα και Μπασκόνια.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.