Ολυμπιακός: Η διαδικασία για την μεταβίβαση των εισιτηρίων διαρκείας

Ολυμπιακός: Η διαδικασία για την μεταβίβαση των εισιτηρίων διαρκείας

Newsroom
ΣΕΦ Ελλάδα
Με σχετική ανακοίνωση η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξήγησε τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι φίλοι της ομάδας προκειμένου να μεταβιβάζουν εισιτήριο διαρκείας.

Όπως είναι γνωστό η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε μια πρωτοποριακή κίνηση προκειμένου να μπορεί κάποιος να μεταβιβάσει το εισιτήριο διαρκείας σε κάποιον άλλον εάν και εφόσον δεν μπορεί να παρευρεθεί ο ίδιος σε κάποιο ματς. Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση με χαρακτηριστική ανακοίνωση ενημέρωσε ότι από την Τετάρτη (9/10, 10:00) θα ενεργοποιηθεί η διαδικασία μεταβίβασης του εισιτηρίου διαρκείας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Η διαδικασία γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τους χρήστες των λογαριασμών που έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας μέσω του https://www.ticketmaster.gr/osfpbc/

Τα βήματα για τη μεταβίβαση είναι τα παρακάτω:

 

BHMA 1: Κάνουμε login ως web user στο https://www.ticketmaster.gr/osfpbc/

"""

ΒΗΜΑ 2: Από το Μενού, επιλέγουμε την καρτέλα «ΚΙΝΗΣΕΙΣ»

BHMA 3: Στη συνέχεια επιλέγουμε την κίνηση με το εισιτήριο διαρκείας που θέλουμε να μεταφέρουμε, πατώντας στο κουμπί «Λεπτομέρειες Κίνησης»

BHMA 4: Και κάνουμε click στο κουμπί «Μεταφορά Εισιτηρίου»

"""

BHMA 5: Στο pop-up συμπληρώνουμε τα στοιχεία του φιλάθλου στον οποίο θέλουμε να μεταφέρουμε το εισιτήριό μας και πατάμε μεταφορά

Το εισιτήριο μας έχει μεταφερθεί, και μπορούμε να δούμε τις λεπτομέρειες της μεταφοράς εδώ

Ο νέος κάτοχος θα λάβει μέσω email το νέο QR coder για ταυτοποίηση στο GOV.gr Wallet

Ταυτόχρονα, το εισιτήριό μας αφαιρείται από το GOV.gr Wallet μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.