Καμπάτσο: Τιμωρία ενός αγώνα, δεν παίζει με Παρτίζαν

Καμπάτσο: Τιμωρία ενός αγώνα, δεν παίζει με Παρτίζαν

Newsroom
Καμπάτσο
Ο Φακούντο Καμπάτσο τιμωρήθηκε από την Euroleague με ποινή αποκλεισμού ενός αγώνα όπως επίσης και με χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

«Καμπάνα» ήχησε στον Αργεντινό γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης για τις αντιδράσεις του στην πρεμιέρα της Euroleague και δη στο παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν στο Μόναχο.

Η Euroleague τιμώρησε τον Καμπάτσο με τιμωρία αποκλεισμού ενός αγώνα, όπως επίσης και με χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ «για ενέργειες που αντιπροσωπεύουν έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές» σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα Μπάσκετ της Euroleague.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το επόμενο ματς της Ρεάλ για την 2η αγωνιστικής της διοργάνωσης με αντίπαλο την Παρτίζαν (10/10) στο «WiZink Center» της Μαδρίτης.

Να σημειωθεί ότι ο Καμπάτσο είχε αποβληθεί στο ματς με την Μπάγερν λόγω έντονης διαμαρτυρίας προς τους διαιτητές ζητώντας φάουλ σε προσπάθεια για τρίποντο. Μάλιστα προσπάθησε να κινηθεί και εναντίον τους, αλλά ο Σερτζ Ιμπάκα φρόντισε να γλιτώσει τα... χειρότερα. Η Euroleague είχε ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία και την Τρίτη (8/10) ανακοινώθηκε η τιμωρία.

 

Επιπλέον επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 7.000 ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς της ομάδας στο ματς με την Παρί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.