Παναθηναϊκός: Έγινε η πρώτη πρόβα στο ΟΑΚΑ, τι θα δουν οι φίλοι της ομάδας κόντρα στη Μπάγερν

Παναθηναϊκός: Έγινε η πρώτη πρόβα στο ΟΑΚΑ, τι θα δουν οι φίλοι της ομάδας κόντρα στη Μπάγερν

Γιώργος Κούβαρης
ΟΑΚΑ
Αντίστροφα μετράνε στον Παναθηναϊκό για τα εγκαίνια του ανακαινισμένου ΟΑΚΑ στην 2η αγωνιστική της Euroleague κόντρα στην Μπάγερν. Τι να περιμένουν οι φίλοι των «πρασίνων».

Λίγα 24ωρα έμειναν ακόμα προκειμένου να ανοίξει τις θύρες του το... καταπράσινο ΟΑΚΑ προκειμένου να φιλοξενήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν.

Το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:15) θα γίνουν τα «εγκαίνια» του ανακαινισμένου γηπέδου, το οποίο δεν θα θυμίζει ούτε στο ελάχιστο το τελευταίο ματς της περσινής σεζόν.

Φυσικά δεσπόζουν τα πράσινα καθίσματα σε όλο το γήπεδο ενώ υπάρχουν πολλές ακόμα καινοτομίες τις οποίες θα απολαύσουν όλοι όσοι παρακολουθήσουν δια ζώσης το παιχνίδι για την 2η αγωνιστικής της Euroleague. Το βράδυ της Δευτέρας (7/10) έγινε η πρώτη πρόβα στο ΟΑΚΑ ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν και άπαντες στον οργανισμό του Παναθηναϊκού «ζουν και αναπνέουν» για αυτό το ματς. Το πρώτο στη... νέα εποχή του ΟΑΚΑ.

Ουσιαστικά το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων είναι έτοιμο προς παράδοση αν και υπάρχουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να ολοκληρωθούν. Αν μη τι άλλο η πρώτη «γεύση» από το νέο ΟΑΚΑ αναμένεται ιδιαίτερα εντυπωσιακή και με πολλές εκπλήξεις.

 

Και δεν είναι μόνο τα πράσινα καθίσματα που έχουν τοποθετηθεί και τα οποία κάνουν τη διαφορά στη συνολική εικόνα του γηπέδου. Το μεγάλο «κλου» έχει να κάνει με το πανάκριβο και τελευταίας τεχνολογίας «glass floor» το οποίο έχει ήδη τοποθετηθεί στο κέντρο του γηπέδου. Μια εμπειρία που θα ζήσουν, τόσο οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR όσο φυσικά και οι ίδιοι οι παίκτες. Επιπλέον έχουν τοποθετηθεί led τόσο στις κολώνες του ΟΑΚΑ, όσο και στις προσόψεις του πάνω διαζώματος.

Και να ΄ταν μόνο αυτά; Τα παλιά scoreboards αποτελούν... παρελθόν καθώς έχουν τοποθετηθεί καινούργιοι πίνακες, ενώ ολοκαίνουργιο θα είναι και το Cube στην οροφή του γηπέδου.

Φυσικά υπάρχουν και επιμέρους διορθώσεις και ανακαινίσεις στο ΟΑΚΑ. Υπάρχει πλήρης ανακάινιση σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του ΟΑΚΑ, έχουν δημιουργηθεί σουίτες περιμετρικά του γηπέδου, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι και το VIP Lounge. Τέλος έχουν τοποθετηθεί food tracks και μπουτίκ σε περισσότερα σημεία του γηπέδου ενώ πλέον η είσοδος και η έξοδος από στο ΟΑΚΑ θα είναι πολύ πιο σύντομη βάσει των βελτιώσεων που έχουν γίνει για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κόσμου.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι οι τιμές των εισιτηρίων θα μειωθούν αισθητά όσον αφορά τα επόμενα ματς (σ.σ. για το ματς με τον Μπάγερν είναι «τσιμπημένες» λόγω του ότι πρόκειται για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ) ενώ θα κυκλοφορήσουν και μηνιαία πακέτα με προνομιακές τιμές, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου. Φυσικά οι τιμές θα είναι πολύ πιο χαμηλές όσον αφορά τα μεμονωμένα ματς της Stoiximan GBL.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.