Παναθηναϊκός: Επιβραβεύει τους φιλάθλους για την ανταπόκριση στο νέο «Club 1908»

Παναθηναϊκός: Επιβραβεύει τους φιλάθλους για την ανταπόκριση στο νέο «Club 1908»

Newsroom
Το κατάμεστο ΟΑΚΑ
Ο Παναθηναϊκός θα επιβραβεύσει τους φιλάθλους για την ανταπόκρισή και στήριξή τους στο νέο Club 1908.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη δημιουργία του επίσημου mobile app «Club 1908» και μέσα σε μόλις 24 ώρες περισσότεροι από 20.000 φίλαθλοι έκαναν την εγγραφή τους και απέκτησαν ετήσια συνδρομή.

Η «πράσινη» ΚΑΕ θέλοντας να ευχαριστήσει όσους στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας, επιβραβεύει όλους τους φιλάθλους για την άμεση ανταπόκρισή τους, προσφέροντας έκπτωση 20% στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της Euroleague με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου (10/10, 21:15).

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR επιβραβεύει τους φιλάθλους της ομάδας για την ανταπόκριση τους στο νέο Club 1908!
Μέσα σε 24 ώρες, οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR απέδειξαν γι’ ακόμη μία φορά πως είναι… αιώνια πιστοί, αφού περισσότεροι από 20.000 φίλαθλοι έκαναν εγγραφή στο Club 1908 για να αγοράσουν ετήσια συνδρομή και εισιτήριο για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με την FC Bayern Munich.

Για το λόγο αυτό, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR επιβραβεύει όλους τους φιλάθλους για την αμέριστη στήριξη τους στο νέο και καινοτόμο εγχείρημα, προσφέροντας 20% έκπτωση στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με την FC Bayern Munich.

 

Από σήμερα Τρίτη 8 Οκτωβρίου, από τις 17:00, έως και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στις 17:00 θα υπάρχει έκπτωση 20% για όλες τις κατηγορίες.

Όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριό τους για την εντός έδρας αναμέτρηση με την FC Bayern Munich, θα έχουν έκπτωση της τάξεως του 20% στην αγορά εισιτηρίου για τον εντός έδρας αγώνα με την LDLC ASVEL Villeurbanne στις 30 Οκτωβρίου.

Η εξαργύρωση της έκπτωσης για τον αγώνα με την LDLC ASVEL Villeurbanne θα είναι διαθέσιμη από την έκδοση των εισιτηρίων.

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων:

Ηλεκτρονικά στο ticketmaster.gr.
Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.
Σημειώνεται πως στους αγώνες της Euroleague, η είσοδος των παιδιών άνω των τριών ετών γίνεται αποκλειστικά με την επίδειξη ξεχωριστού εισιτηρίου και σε καμία περίπτωση με αυτό του γονέα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.