Ολυμπιακός, Φαλ: Ο Γάλλος σέντερ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων

Ολυμπιακός, Φαλ: Ο Γάλλος σέντερ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων

Μουστάφα Φαλ
Ο Μουσταφά Φαλ ενσωματώθηκε στις ομαδικές προπονήσεις του Ολυμπιακού, παίρνοντας μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και πλέον αναμένεται να πατήσει παρκέ την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός στρέφεται στην προσεχή αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (11/10) διεκδικώντας την πρώτη νίκη στη φετινή EuroLeague και τα ευχάριστα νέα στις τάξεις των Πειραιωτών αφορούν τον Μουσταφά Φαλ.

Ο Γάλλος σέντερ είχε υποστεί κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού τον περασμένο Μάιο και η αποθεραπεία του δεν είχε εξελιχθεί όπως αναμενόταν με αποτέλεσμα να πάρει παράταση η επιστροφή του.

Ο Φαλ ενσωματώθηκε σήμερα στις ομαδικές προπονήσεις του Ολυμπιακού, παίρνοντας μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και πλέον αναμένεται να πατήσει παρκέ την επόμενη εβδομάδα, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν τις Αρμάνι Μιλάνο (15/10, 21:15, εντός) και την Αναντολού Εφές (18/10, 20:30, εκτός).

Αντίθετα, εκτός προπόνησης έμεινε ο Σακίλ ΜακΚίσικ που είναι άρρωστος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.