Ρεάλ Μαδρίτης: Ένταλμα σύλληψης για τον Μάρκους Σλότερ και κίνδυνος απώλειας του νταμπλ του 2015

Ρεάλ Μαδρίτης: Ένταλμα σύλληψης για τον Μάρκους Σλότερ και κίνδυνος απώλειας του νταμπλ του 2015

Newsroom
slaughter
Σε σοβαρές περιπέτειες έχει μπλέξει ο πρώην σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μάρκους Σλότερ για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για πλαστό διαβατήριο.

Ο Μάρκους Σλότερ αγωνίστηκε μια τριετία στην Ρεάλ Μαδρίτης, συνεισφέροντας στην κατάκτηση τόσο της Ευρωλίγκας του 2015 κόντρα στον Ολυμπιακό όσο και στο νταμπλ της ίδιας σεζόν.

Ωστόσο, το πρωτάθλημα και το κύπελλο της «βασίλισσας» από εκείνη τη χρονιά τίθεται σε κίνδυνο καθώς σε περιπέτειες με τη δικαιοσύνη έχει μπλέξει ο 39χρονος πλέον παλαίμαχος Αμερικανός.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η «MARCA», έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Σλότερ από την Αστυνομία για την υπόθεση πλαστογραφίας διαβατηρίου της Ισημερινής Γουινέας που είχε λάβει πριν το Κύπελλο Ισπανίας εκείνη τη χρονιά προκειμένου να αγωνιστεί ως κοινοτικός.

Ωστόσο, εν συνεχεία διαπιστώθηκε πως οι πληροφορίες που αναγράφονταν αποδείχθηκαν ψευδείς αφού έλειπαν διάφορες σελίδες. Έτσι, σε περίπτωση που καταδικαστεί ο πρώην παίκτης, μεταξύ άλλων και της ΑΕΚ, τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αφαίρεσης των δύο εγχώριων τίτλων από την Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως σε παρόμοια υπόθεση εμπλέκεται και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και της Μάλαγα, Άντι Πάνκο που είχε ίδιο αριθμό διαβατηρίου με τον Σλότερ, ενώ οι δύο παίκτες είχαν αποκαλύψει ότι πλήρωσαν 35.000 ευρώ μετρητά στον Ρίτσαρντ Νγκέμα.

Ο λόγος για έναν παίκτη των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης που είχε άμεσες επαφές με την κυβέρνηση της Ισημερινής Γουινέας και μπορούσε να συμβάλει στη διαδικασία απόκτησης των διαβατηρίων από τους Σλότερ και Πάνκο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.