Παναθηναϊκός: Υπό την επίβλεψη Γιαννακόπουλου οι τελευταίες ετοιμασίες

Παναθηναϊκός: Υπό την επίβλεψη Γιαννακόπουλου οι τελευταίες ετοιμασίες

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Υπό την επίβλεψη Γιαννακόπουλου οι τελευταίες ετοιμασίες
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε την Τετάρτη 9/10 στο ΟΑΚΑ και επιβλέπει την πρόοδο των εργασιών πριν από την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου όπου οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ανακαινισμένη έδρα τους.

Τα αποκαλυπτήρια του ανακαινισμένου ΟΑΚΑ θα γίνουν το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:15) στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπάγερν, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της regular season, εκεί όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην έδρα τους μετά τα ματς στο Super Cup και την πρεμιέρα της EuroLeague στο Βερολίνο.

Οι εργασίες κορυφώθηκαν μέσα στο καλοκαίρι και πλέον απομένουν οι τελευταίες... πινελιές ώστε το ΟΑΚΑ να είναι έτοιμο στο ματς με τους Βαυαρούς και οι φίλοι του «τριφυλλιού» να απολαύσουν τη νέα εμπειρία σε όλα τα επίπεδα.

Από την πλευρά του, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη 9/10 προκειμένου να επιβλέψει τις τελευταίες εργασίες, περνώντας από όλους τους χώρους του γηπέδου που το προηγούμενο διάστημα θύμιζε εργοτάξιο και πλέον θα παρουσιαστεί με εντελώς διαφορετική εικόνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.