Αντρέα Τρινκιέρι: Η απολογία σε δημοσιογράφο με ένα μπουκάλι κρασί και η πρόταση σε Μπαρτζώκα, Γιασικεβίτσιους

Αντρέα Τρινκιέρι: Η απολογία σε δημοσιογράφο με ένα μπουκάλι κρασί και η πρόταση σε Μπαρτζώκα, Γιασικεβίτσιους

Newsroom
trinkieri
Ο Αντρέα Τρινκιέρι απολογήθηκε σε δημοσιογράφο με μια όμορφη κίνηση μετά το προ ημερών ξέσπασμά του και παράλληλα έκανε μια... πρόταση στους Γιώργο Μπαρτζώκα και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι ήταν έξω φρένων στη συνέντευξη τύπου μετά την προ ημερών ήττα της Ζαλγκίρις Κάουνας από την Ρίτας με 91-88 για το λιθουανικό πρωτάθλημα.

Προχωρώντας σε ένα άσχημο ξέσπασμα εις βάρος ενός δημοσιογράφου που τον ρώτησε σχετικά με το κίνητρο των παικτών του μετά την εγχώρια ήττα, ο Ιταλός τεχνικός απάντησε το εξής: «Χάσαμε για τρεις πόντους και μιλάτε για κίνητρο; Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ζείτε και τι νοοτροπία έχετε! Αν σκεφτόμουν σαν εσάς, θα έπρεπε να γίνω κηπουρός».

Ωστόσο, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου ενόψει του αγώνα της EuroLeague με τον Ολυμπιακό, ο Τρινκιέρι απολογήθηκε για την συμπεριφορά του προς τον εν λόγω δημοσιογράφο και μάλιστα με μια έμπρακτη κίνηση, αφού του προσέφερε ένα μπουκάλι κρασί από την προσωπική του συλλογή.

«Δεν ήθελα να προσβάλω ή να πληγώσω κανέναν, αλλά έχω δικαίωμα να διαφωνώ με κάποια ερώτηση. Απολογούμαι για το πώς εκφράστηκα. Δεν έχει σημασία τι σκεφτόμουν, αλλά το πώς έγιναν αντιληπτές οι δηλώσεις μου και αυτό είναι δικό μου λάθος. Εγώ κάνω τη δουλειά μου κι εσείς τη δική σας, μπορεί να διαφωνούμε κάποιες φορές αλλά είναι εντάξει.

Πιστεύω πως οι πράξεις έχουν μεγαλύτερη αξία από τα λόγια. Αυτό είναι ένα μπουκάλι ιταλικό κρασί, δεν αγοράστηκε όμως σε σούπερ μάρκετ. Είναι από την προσωπική μου συλλογή, για ειδικές περιστάσεις και πιστεύω πως αυτή είναι μια τέτοια»

Αυτά ήταν τα λόγια του Αντρέα Τρινκιέρι ο οποίος παράλληλα πρότεινε την ίδια λύση στην αντιπαράθεση που είχαν Γιώργος Μπαρτζώκας και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη λήξη του αγώνα Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός στην πρεμιέρα της EuroLeague, με τον Ιταλό να τονίζει χαρακτηριστικά: «Τους γνωρίζω καλά και τους δύο, ξέρω με τι πάθος δουλεύουν. Είναι και οι δύο καταπληκτικοί προπονητές. Ένα καλό μπουκάλι κρασί θα λύσει το πρόβλημα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.