Παναθηναϊκός: Εντυπωσιάζει το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Εντυπωσιάζει το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ

Γιώργος Κούβαρης
το ΟΑΚΑ
Το εντυπωσιακό ανακαινισμένο ΟΑΚΑ είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Euroleague για τη νέα σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα φιλοξενήσει την Πέμπτη (10/10) στις 21:15 τη Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague, με την αναμέτρηση να είναι το πρώτο εντός έδρας ματς του «τριφυλλιού» για τη νέα αυτή σεζόν.

Το ΟΑΚΑ ανακαινίστηκε πλήρως και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα μετά την ολοκλήρωση των εργασιών βελτίωσης. Όπως γίνεται εμφανές και από τη φωτογραφία και το βίντεο, στις κερκίδες πλέον κυριαρχεί το πράσινο χρώμα ενώ φαίνεται και το glass floor που αντικατέστησε το παραδοσιακό παρκέ.

Η αίσθηση πάντως που δημιουργεί πλέον το κλειστό είναι αυτή ενός πλήρως διαφορετικού και νέου γηπέδου. Από τους πίνακες cude μέχρι και τα λάβαρα, όλα είναι καινούργια, θυμίζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μοντέρνο γήπεδο που θα λειτουργήσει ως έδρα για τον Παναθηναϊκό.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.