Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Γιούρτσεβεν, κανονικά Παπαπέτρου και Γκριγκόνις

Newsroom
Ο Όμερ Γιούρτσεβεν
Ο Όμερ Γιούρτσεβεν έμεινε για 2 ημέρες εκτός προπονήσεων και κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει τη Μπάγερν. Κανονικά στην αποστολή Ιωάννης Παπαπέτρου και Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει την Πέμπτη (10/10) στις 21:15 τη Μπάγερν Μονάχου για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague και την πρώτη αναμέτρηση στο πλήρως ανακαινισμένο ΟΑΚΑ.

Ο Εργκίν Αταμάν, στις δηλώσεις του ενόψει του επερχόμενου παιχνιδιού αποκάλυψε ότι ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Μάριους Γκριγκόνις είναι πλέον έτοιμοι και θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή του αγώνα, ωστόσο υπάρχει μία μικρή ανησυχία για τον Όμερ Γιούρτσεβεν.

Ο Τούρκος αθλητής αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ένα πρόβλημα το οποίο τον έχει κρατήσει εκτός προπονήσεων εδώ και 2 μέρες, με τον προπονητή του «τριφυλλιού» να αναφέρει χαρακτηριστικά πως ελπίζει να τον έχει έτοιμο έστω στο 70-80%.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.