Χέρμπερτ: «Εξαιρετική δουλειά ο Αταμάν, να μη δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες»

Newsroom
Χέρμπερτ
Ο Γκόρντον Χέρμπερτ μίλησε για τον αγώνα της Μπάγερν με τον Παναθηναϊκό και υπογράμμισε το που θα πρέπει να εστιάσουν οι παίκτες του ενώ αναφέρθηκε και στον Εργκίν Αταμάν.

Η Μπάγερν Μονάχου θα είναι η πρώτη αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, την Πέμπτη (10/10, 21:15). Ο προπονητής των «Βαυαρών», Γκόρντον Χέρμπερτ μιλώντας για την επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στους περυσινούς πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας, μίλησε για τον Εργκίν Αταμάν ενώ αναφέρθηκε και σε ποιο σημείο του παιχνιδιού θα πρέπει να εστιάσει η ομάδα του.

«Είχαν μια υπέροχη χρονιά, ο κόουτς Αταμάν κάνει εξαιρετική δουλειά, ακόμη και κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Εφές. Έχουν μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα και για μας είναι μια τεράστια πρόκληση, αλλά όπως πάντα και μια ευκαιρία.

Πάνω από όλα, πρέπει να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα για δεύτερες ευκαιρίες στην επίθεση. Πρέπει να αποτρέψουμε πόντους από τους αιφνιδιασμούς και θέλουμε να ανταποκριθούμε επιθετικά».

@Photo credits: fiba

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.