Μπίλι Μπάρον: Αποσύρεται από την ενεργό δράση σύμφωνα με σέρβικα δημοσιεύματα

Newsroom
baron
Τέλος στην καριέρα του αναμένεται να βάλει ο Μπίλι Μπάρον λίγο πριν τα 33 του χρόνια σύμφωνα με σέρβικα ΜΜΕ.

Τέλος σε μια καριέρα δέκα ετών πρόκειται να βάλει ο Μπίλι Μπάρον ο οποίος έχει αποφασίσει να κρεμάσει τη φανέλα του, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν σέρβικα μέσα.

Το «Sportklub» αναφέρει χαρακτηριστικά πως εξαιτίας των πολλών τραυματισμών που ταλαιπωρούσαν τον Αμερικανό σουτέρ, ο ίδιος αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση. Ο Μπάρον υπέγραψε στην Σανγκάη Σαρκς πριν δύο εβδομάδες, όμως όπως όλα δείχνουν δε θα μακροημερεύσει στην Κίνα, ένεκα της απόφασής του να πει «αντίο» στο άθλημα.

Στην ακμή της καριέρας του, ο 33χρονος γκαρντ (θα κλείσει τα 34 τον Δεκέμβριο) ξεχώρισε με τις φανέλες των Ερυθρού Αστέρα (2018-2020), Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (2020-2022) και Αρμάνι Μιλάνο (2022-2024), έχοντας μέσους όρους καριέρας σε πέντε σεζόν στην EuroLeague 10.5 πόντους με 40% στο τρίποντο, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 21:08 λεπτά συμμετοχής με 121 συμμετοχές στο ενεργητικό του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.