Καμπάτσο: Αναστολή στην τιμωρία, παίζει με Παρτίζαν

Καμπάτσο: Αναστολή στην τιμωρία, παίζει με Παρτίζαν

Newsroom
Καμπάτσο: Αναστολή στην τιμωρία, παίζει με Παρτίζαν
Ο Φακούντο Καμπάτσο θα παίξει τελικά κανονικά κόντρα στην παρτίζαν καθώς η Euroleague ανέστειλε την ποινή του μετά την έφεση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά την απόφαση της Euroleague να τιμωρηθεί ο Φακούντο Καμπάτσο για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της πρεμιέρας μεταξύ Μπάγερν-Ρεάλ, η ομάδα της Μαδρίτης άσκησε έφεση κατά της ποινής για αποκλεισμό ενός αγώνα.

Την Τετάρτη (9/10) η διοργανώτρια αρχή της Euroleague εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για αναστολή της απόφαση του αθλητικού δικαστή. Όπερ σημαίνει ότι ο Αργεντινός γκαρντ θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με την Παρτίζαν (10/8, 21:45) για την 2η αγωνιστική της Euroleague.

«Μετά την έφεση που υποβλήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης σχετικά με την κύρωση που επιβλήθηκε στον Φακούντο Καμπάτσο για ενέργειες που αντιπροσωπεύουν έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα της εναντίον της Μπάγερν, ο αθλητικός δικαστής εξέδωσε το προσωρινό μέτρο της αναστολής της εκτέλεσης της ποινής. Ως συνέπεια των παραπάνω, ο Καμπάτσο εξουσιοδοτείται να συμμετάσχει στις διοργανώσεις της Euroleague Basketball έως ότου επιλυθεί πλήρως η ένσταση» ανέφερε η ανακοίνωση της Euroleague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.