Μπράνκοβιτς: «Θα είναι δύσκολο να αγωνιστούμε στην καλύτερη έδρα της Euroleague»

Ντάνκο Μπράνκοβιτς
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στα εγκαίνια του νέου ΟΑΚΑ, για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, με τον σέντερ των Βαυαρών, Ντάνκο Βράνκοβιτς να αναφέρεται σε δηλώσεις του στις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός ανοίγει την πόρτα του ανακαινισμένου του σπιτιού και θέλει να κάνει «ποδαρικό» με το δεξί υποδεχόμενος αύριο (10/10 - 21:15) την Μπάγερν Μονάχου στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο 23χρονος σέντερ των Βαυαρών, Ντάνκο Μπράνκοβιτς, σε δηλώσεις που παραχώρησε πριν τον αγώνα με τους «πράσινους» στάθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά και στον στόχο της ομάδας του.

«Δύσκολο να αγωνίζεσαι στην καλύτερη ατμόσφαιρα της Euroleague»

«Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, γιατί η ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ είναι καλύτερη από οπουδήποτε αλλού στην EuroLeague και ούτως ή άλλως έχουν μια πολύ καλή ομάδα με πολλούς εξαιρετικούς παίκτες ήδη από πέρυσι. Ωστόσο, θα πάμε εκεί για να τους κερδίσουμε και όχι απλά για να παίξουμε εναντίον τους».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.