Ομπράντοβιτς: «Να παίξουμε στο ματς με τη Ρεάλ όπως σε όλα τα υπόλοιπα»

Ομπράντοβιτς: «Να παίξουμε στο ματς με τη Ρεάλ όπως σε όλα τα υπόλοιπα»

Ο Ομπράντοβιτς θα κοουτσάρει πατέρα και γιο Νάκιτς μετά από 32 χρόνια!
Η Παρτίζαν αντιμετωπίζει αύριο (10/10) εκτός έδρας την Ρεάλ Μαδρίτης για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να στέκεται στις δηλώσεις του στην ανάγκη η ομάδα του να μείνει προσηλωμένη στο πλάνο της.

Η Παρτίζαν γνώρισε την εκτός έδρας ήττα στη πρεμιέρα της Euroleague από την Μπασκόνια και δεν θέλει να ξεκινήσει τη σεζόν με δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα σε ισάριθμους αγώνες.

Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας του Βελιγραδίου, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για να μην γνωρίσει την ήττα η ομάδα του από την Ρεάλ Μαδρίτης, πρέπει να ακολουθήσει το πλάνο παιχνιδιού της και να μην αλλάξει την φιλοσοφία της, ανεξάρτητα από την δυναμική του αντίπαλου.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ομάδα που έχει τη μεγαλύτερη φιλοδοξία, να γίνει πρωταθλήτρια Ευρώπης»

«Ξέρουμε πόσο καλή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο. Έχουμε επίγνωση όλων των δυνατοτήτων τους, αλλά γνωρίζουμε επίσης και τις δικές μας. Μίλησα με τους παίκτες και κάναμε μια καλή προπόνηση. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο που παίξαμε τα τελευταία παιχνίδια, ακόμη και με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στο παιχνίδι με την Μπασκόνια, όπου χάσαμε. Ήταν απαραίτητο να κρατήσουμε τη συγκέντρωση για όλα τα 40 λεπτά, αλλά αυτό έλειπε.
«Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να αναλάβουν πολλούς ρόλους και είναι η ομάδα που έχει τη μεγαλύτερη φιλοδοξία, να γίνει πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.