Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Λόιντ: «Φεύγω με γεμάτη καρδιά από τη Μακάμπι»

Newsroom
Τζόρνταν Λόιντ
Οι φήμες που ήθελαν τον Τζόρνταν Λόιντ να αφήνει τη Μακάμπι για την επιστροφή του στη Μονακό, ένεκα του πολέμου, επιβεβαιώθηκαν, με τον ίδιο να αποχαιρετά μέσω twitter τους Ισραηλινούς.

Η εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ οδήγησε τον Τζόρνταν Λόιντ στην απόφαση να αφήσει το Τελ Αβίβ και τη Μακάμπι, με την επιστροφή του στη Μονακό να βρίσκεται προ των πυλών.

Ο ίδιος αποχαιρέτησε τους φίλους των Ισραηλινών με ένα μήνυμά του στα social media, λίγες ώρες μάλιστα μετά τη «μονομαχία» των δύο ομάδων στο Μόντε Κάρλο.

Το ποστάρισμα του Λόιντ

«Ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχω να κάνω στην καριέρα μου είναι να φύγω από ένα μέρος που η καρδιά μου ήθελε να είναι εκεί. Έχω έρθει κοντά με όλους τους παίκτες και το σταφ. Απόλαυσα να είμαι κοντά στα παιδιά και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν, τους ευχαριστώ που με αποδέχτηκαν.

 

Φαίνεται πως η κατάσταση στο Τελ Αβίβ εντάθηκε και μετά την επίθεση νωρίτερα αυτόν τον μήνα, που την έζησα προσωπικά, οδήγησε σε μία αβεβαιότητα που ήταν υπερβολή για μένα και την οικογένειά μου. Φεύγω με γεμάτη καρδιά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λόιντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.