Μονακό, Λόιντ: «Ολοκληρώνεται το deal των δύο πλευρών» σύμφωνα με το Basketnews

Μονακό, Λόιντ: «Ολοκληρώνεται το deal των δύο πλευρών» σύμφωνα με το Basketnews

Newsroom
loyd
Από τη Μονακό στη Μακάμπι και πάλι πίσω στη Μονακό ετοιμάζεται να βρεθεί ο Τζόρνταν Λόιντ, με τις δύο πλευρές σύμφωνα με το Basketnews να έχουν σχεδόν συμφωνήσει για συμβόλαιο δύο ετών.

Η φήμη των τελευταίων ημερών περί επιστροφής του Τζόρνταν Λόιντ στη Μονακό, φαίνεται πως παίρνει... σάρκα και οστά. Ο Αμερικανός, μετά την αναμέτρηση της Μονακό κόντρα στη Μακάμπι, αποχαιρέτησε τους Ισραηλινούς μέσω ποσταρίσματός του.

Και όπως όλα δείχνουν, παρότι οι μνηστήρες για την υπογραφή του ήταν αρκετοί, ο ίδιος κατευθύνεται προς τη Μονακό. Όπως αναφέρει και το Basketnews, οι Μονεγάσκοι έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το deal με την πλευρά του για τα επόμενα δύο χρόνια και ο Λόιντ αναμένεται να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του.

Με τη φανέλα της Μονακό, ο Λόιντ αγωνίστηκε για δύο σεζόν, ενώ φέτος με τη Μακάμπι μέτρησε 15.5 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ στα δύο παιχνίδια που αγωνίστηκε στην EuroLeague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.