Πετρούσεφ: Εκτός προπόνησης λόγω ίωσης

Πετρούσεφ: Εκτός προπόνησης λόγω ίωσης

Δημήτρης Οικονόμου
.
Ο Σέρβος ψηλός του Ολυμπιακού δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση λόγω ασθένειας. Πριν το τζάμπολ θα αποφασιστεί η συμμετοχή του στον αγώνα με την Ζαλγκίρις (11/10).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τις προηγούμενες μέρες τον Μουσταφά Φαλ να επιστρέφει στις ομαδικές προπονήσεις του Ολυμπιακού, αλλά μετά τη χθεσινή απουσία του Σακιέλ ΜακΚίσικ λόγω ίωσης, ήρθε σήμερα αυτή του Φιλίπ Πετρούσεφ για τον ίδιο λόγο. Ο Σέρβος είναι ασθενής και προτιμήθηκε να μην πάει καν στο ΣΕΦ έτσι ώστε να αποφευχθεί μεταφορά του ιού και σε άλλους. Ο Μακίσικ προπονήθηκε κανονικά.

Ο Ολυμπιακός στην αυριανή αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις (11/10 - 21:15) θα έχει αρκετό κόσμο στο πλευρό του αφού έχουν απομείνει περίπου 2.000 εισιτήρια τα οποία ενδεχομένως να κάνουν... φτερά μέχρι την ώρα του αγώνα.

Αν οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν και τον Πετρούσεφ στη διάθεσή τους θα αποφασιστεί λίγο πριν το τζάμπολ και ανάλογα την κατάσταση της υγείας του. Στην περίπτωση που ο Σέρβος δεν τα καταφέρει τότε δεν αποκλείεται ο Μουσταφά Φαλ να μπει νωρίτερα από τον υπολογισμένο χρόνο (αναμενόταν να παίξει την επόμενη εβδομάδα η οποία περιλαμβάνει δύο ματς με Αρμάνι εντός και Εφές εκτός). Σε καμία περίπτωση η δωδεκάδα της αναμέτρησης δεν θα μπορεί να έχει ένα και μόνο σέντερ, τον Μόουζες Ράιτ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.