Ράιτ: «Έχω δίπλα μου τον Πετρούσεφ που τον εμπιστεύομαι, ανυπομονώ να επιστρέψει ο Φαλ»

Ράιτ: «Έχω δίπλα μου τον Πετρούσεφ που τον εμπιστεύομαι, ανυπομονώ να επιστρέψει ο Φαλ»

Δημήτρης Οικονόμου
Μόουζες Ράιτ
Ο Μουστάφα Φαλ έχει επιστρέψει σε ρυθμό προπονήσεων για τον Ολυμπιακό και ο Μόουζες Ράιτ δηλώνει ανυπόμονος για να τον δει ξανά στο παρκέ, δίπλα του.

Ο Μόουζες Ράιτ καλείται να καλύψει τη θέση του σέντερ στον Ολυμπιακό, μαζί με τον Φίλιπ Πετρούσεφ, στο διάστημα που έχουν μείνει εκτός οι Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση λόγω ίωσης, μία μέρα πριν το παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις (11/10 - 21:15), ωστόσο ο Ράιτ τόνισε πως τον εμπιστεύεται απόλυτα στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν τη 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι δηλώσεις του Ράιτ

«Όπως λέει και ο κόουτς είναι σημαντικό να παίξουμε σκληρά και να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα».

 

Για το rotation των ψηλών: «Δεν είμαι μόνος, έχω τον Πετρούσεφ που τον εμπιστεύομαι. Ο Μους επιστρέφει σιγά - σιγά όταν θα είναι απόλυτα υγιής θα είναι μαζί μας στα παιχνίδια, ανυπομονώ γι αυτό. Προς το παρόν είμαστε εγώ και ο Φίλιπ και είμαι οκ».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.