Παρτίζαν: Ο Ντουέιν Ουάσινγκτον Τζ. βρίσκεται ήδη μαζί με την ομάδα στη Μαδρίτη σύμφωνα με τους Σέρβους

Παρτίζαν: Ο Ντουέιν Ουάσινγκτον Τζ. βρίσκεται ήδη μαζί με την ομάδα στη Μαδρίτη σύμφωνα με τους Σέρβους

Newsroom
Γουάσινγκτον
Έτοιμος για να επιστρέψει στην Παρτίζαν είναι ο Ντουέιν Ουάσινγκτον Τζ., ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Σέρβων βρίσκεται ήδη μαζί με την ομάδα στη Μαδρίτη.

Ο Ντουέιν Ουάσινγκτον Τζ. είναι έτοιμος να επιστρέψει στο ρόστερ της Παρτίζαν. Μετά από ένα ανεπανάληπτο ντόμινο, που τον ενέπλεξε στο trade του Καρλ Άντονι Τάουνς και τον έφερε στους Σάρλοτ Χόρνετς, 24χρονος πήρε άδεια για ταξίδι στις ΗΠΑ, με τους Σέρβους να έχουν την πίστη πως θα τον δουν να επιστρέφει.

Και κάτι τέτοιο συνέβη, σύμφωνα με την «Mozzart». Ο Ντουέιν Ουάσινγκτον Τζ. βρίσκεται ήδη στη Μαδρίτη, για να στηρίξει τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ (10/10 - 21:45) για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Φυσικά μετά από αυτήν την αναμέτρηση αναμένεται να ενταχθεί πλήρως στο ρόστερ της Παρτίζαν, ενώ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην EuroLeague στις 15 Οκτωβρίου, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.