Αταμάν: «Ο Ματίας είναι ο MVP αλλά ο Χουάντσο έπαιξε εξαιρετικά»

Newsroom
.
Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην ομαδική δουλειά του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, κάνοντας ειδική αναφορά στην παρουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2/2 στη regular season, επικρατώντας της Μπάγερν στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ και ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην απόδοση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αφιερώνοντας παράλληλα τη νίκη στους οπαδούς των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

Ο Τούρκος κόουτς ανέφερε στη flash interview: «Κάναμε σημαντική ομαδική δουλειά. Βρήκαμε τρόπο να κερδίσουμε. Μερικοί παίκτες ήταν θετικοί. Παίξαμε καλή άμυνα εκτός από την τρίτη περίοδο. Σταματήσαμε να κινούμε την μπάλα, πήραμε δύσκολα σουτ, δώσαμε πόντους στις αντεπιθέσεις. Με τον Λορένζο και τον Γκραντ ελέγξαμε το ματς. Ο Ματίας είναι ο MVP αλλά ο Χουάντσο έπαιξε εξαιρετικά. Πήρε ριμπάουντ, προσέφερε πολλά. Όλοι το έκαναν. Ήταν δύσκολο ματς. Η Μπάγερν είναι πολύ καλή ομάδα, την προηγούμενη εβδομάδα νίκησαν τη Ρεάλ. Τρομερή ατμόσφαιρα, αφιερώνουμε τη νίκη στους οπαδούς».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.