Όσμαν: «Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία θα είμαι έτοιμος, είχαμε τρομερή ατμόσφαιρα»

Τσεντί Όσμαν
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου στο ολοκαίνουργιο ΟΑΚΑ με σκορ 94-79, κάνοντας το 2/2 στην Euroleague, με τον Τσεντί Όσμαν σε δηλώσεις του να αναφέρεται μεταξύ άλλων στην καταπληκτική ατμόσφαιρα που βίωσε.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το ιδανικό «ποδαρικό» στο ανακαινισμένο του σπίτι, επικρατώντας της Μπάγερν Μονάχου με σκορ 94-79, κάνοντας παράλληλα το απόλυτο στη φετινή Euroleague μετά από δύο αγωνιστικές.

Για τους «πράσινους», θετικός ήταν ο Τσεντί Όσμαν ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση κόντρα στους Βαυαρούς με πέντε πόντους, δύο κλεψίματα και ένα ριμπάουντ, σε περίπου 13 λεπτά συμμετοχής.

«Ένιωσα καλά στο glass floor»

«Νιώθω καλά, νιώθω υπέροχα. Οι προπονητές προσπαθούν να κάνουν rotation, είμαι έτοιμος να παίξω, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία θα είμαι έτοιμος. Ένιωσα καλά στο glass floor. Είχαμε τρομερή ατμόσφαιρα, υπέροχοι οπαδοί και ανυπομονώ να το ξανακάνω. Είναι υπέροχο να είσαι μέλος της ομάδας. Πάμε ματς με ματς και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος. Είναι διαφορετικό στυλ μπάσκετ το ευρωπαϊκό. Θα πάρει λίγο χρόνο να προσαρμοστώ αλλά έπαιζα κάθε καλοκαίρι στην Εθνική. Γνωρίζω αυτό το μπάσκετ, θα πάρει χρόνο αλλά όλα θα λειτουργήσουν σωστά στο τέλος».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.