Αταμάν: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μπάλντοκ, ένας πολύ νέος άνθρωπος έφυγε ξαφνικά»

Νίκος Καρφής
Aταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ και έστειλε τα συλλυπητήρια στους οικείους του μετά το ματς με τη Μπάγερν.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μπάγερν με 94-79 και έκανε το 2/2 στη Euroleague. Μετά το τέλος του ματς ο Εργκίν Αταμάν δεν ξέχασε τον Τζορτζ Μπάλντοκ που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 9 Οκτώβρη, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, εκείνη του τριφυλλιού αλλά και γενικότερα όλο τον ελληνικό αθλητισμό. Επίσης ο Τούρκος προπονητής στάθηκε στην εξαιρετική δουλειά Μπράουν και Λεσόρ στην άμυνα, αλλά και στους Χουάντσο και Λεσόρ.

«Πρώτα από όλα να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας (Μπάλντοκ), σε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και γενικότερα όλους τους φιλάθλους. Ένας πολύ νέος άνθρωπος έφυγε ξαφνικά χθες βράδυ», είπε για τον Μπάλντοκ, για τον οποίο η Εθνική Ελλάδος έκανε μεγάλο ματς με ένα τεράστιο διπλό στο Γουέμπλεϊ (1-2 με δύο γκολ του Παυλίδη) και κατέθεσε την ψυχή της

Στη συνέχεια είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί στην άμυνα, πήραμε προβάδισμα, μοιράσαμε τη μπάλα, βρήκαμε πόντους στο transition. Ήμασταν σταθεροί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο σταματήσαμε να κυκλοφορούμε τη μπάλα σωστά, δεν είχαμε καλή προσέγγιση. Φυσικά είναι το ξεκίνημα της σεζόν και δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για όλες τις καταστάσεις στην άμυνα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο Γκραντ και Λορέντζο Μπράουν μας έδωσαν λύσεις στην άμυνα όταν τους βάλαμε στο παιχνίδι. Μπορεί ο Λεσόρ να ήταν MVP, αλλά να δώσω τα εύσημα και στον Χουάντσο που βοήθησε πολύ στα ριμπάουντ. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ, αλλά το σημαντικότερο είναι να παίρνουμε νίκες κόντρα σε ομάδες με καλό ρόστερ.

Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι και βάλαμε 94 πόντους. Ανησυχώ για τις άλλες ομάδες πως θα μας σταματήσουν όταν είμαστε έτοιμοι. Μέρα με τη μέρα θα είμαστε πιο έτοιμοι. Αν στη μέρα που δεν είμαστε έτοιμοι βάζουμε 94 πόντους, τότε τι θα γίνει όταν είμαστε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.