Γιασικεβίτσιους: «Θέλουμε τον ΛεMπρόν αλλά έχει συμβόλαιο με τους Λέικερς»

Γιασικεβίτσιους: «Θέλουμε τον ΛεMπρόν αλλά έχει συμβόλαιο με τους Λέικερς»

Newsroom
Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
O Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ρωτήθηκε για τον παίκτη που αναζητά η Φενέρμπαχτσε για να καλύψει το κενό του τραυματία Σκότι Γουίλμπεκιν και η απάντησή του ήταν... ξεχωριστή.

Η Φενέρμπαχτσε έκανε το 2/2 στη EuroLeague μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ρωτήθηκε για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Σκότι Γουίλμπεκιν, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης βγήκε στην αγορά για παίκτη και ο Σάρας ανέφερε σχετικά: «Θέλουμε τον Λεμπρόν Τζέιμς. Μας είπε πως δεν μπορεί να έρθει επειδή έχει συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Έγινε ένα τρομερό ματς και εσείς ενδιαφέρεστε για τις φήμες. Έχετε ήδη πει 17 ονόματα. Νομίζω δεν υπάρχει κάποιος στην αγορά που να μην έχετε γράψει πως έρχεται στη Φενέρ. Είχαμε ένα τρομερό ματς, ίσως έπρεπε να μιλήσουμε για αυτό αντί για τις φήμες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.