Λεσόρ: «Πολλοί παίκτες βγήκαν μπροστά απόψε»

Λεσόρ: «Πολλοί παίκτες βγήκαν μπροστά απόψε»

Ματίας Λεσόρ
Ο Παναθηναϊκός αξιοποίησε στα μέγιστα τη «μαγευτική» αύρα του νέου ΟΑΚΑ, επικρατώντας της Μπάγερν Μονάχου με σκορ 94-79, βλέποντας τον Ματίας Λεσόρ να πραγματοποιεί μια ακόμα επιβλητική εμφάνιση και με τον ίδιο να στέκεται στις δηλώσεις του στην πολυφωνία της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την Μπάγερν Μονάχου στο ανανεωμένο ΟΑΚΑ, της οποίας επικράτησε με το εμφατικό σκορ 94-79. Καταλυτικός σε ένα ακόμα ματς ήταν ο Ματίας Λεσόρ, παίρνοντας από το χέρι τους «πράσινους» οδηγώντας τους σε μια άνετη επικράτηση.

Ο Γάλλος σέντερ ολοκλήρωσε τον αγώνα κόντρα στους Βαυαρούς με 22 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ αρνήθηκε πεισματικά να χάσει καλάθι κάτι που προδίδει το 82% της ευστοχίας που είχε στα σουτ εντός παιδιάς.

«Βάζαμε τα χέρια μας σε κάθε άμυνα»

«Μείναμε συμπαγής, πολλοί παίκτες βγήκαν μπροστά απόψε, παίξαμε καλή άμυνα, βάζαμε τα χέρια μας σε κάθε άμυνα. Στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο δεν ήμασταν καλά, μείναμε ενωμένοι. Έχουμε ταλέντο, αλλά πολλές φορές αυτό δεν αρκεί. Κάποιες φορές μπορεί να πάει στραβά, αλλά βάζεις το 100% της προσπάθειάς σου, τότε μπορείς να πετύχεις και να κερδίσεις για να έρθουν οι νίκες. Το νέο γήπεδο είναι καταπληκτικό, χθες προπονηθήκαμε και σήμερα παίξαμε εδώ ήταν εξαιρετικά. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας».

Το νέο γήπεδο είναι καταπληκτικό, χθες προπονηθήκαμε και σήμερα παίξαμε εδώ ήταν εξαιρετικά. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας».
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.