Γιαννακόπουλος: «Κόσμος, ομάδα, διοίκηση, γήπεδο θα κάνουν τον Παναθηναϊκό αυτό που θα γίνει»

Γιαννακόπουλος: «Κόσμος, ομάδα, διοίκηση, γήπεδο θα κάνουν τον Παναθηναϊκό αυτό που θα γίνει»

Newsroom
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Μετά την «πρεμιέρα» στο νέο ΟΑΚΑ και τη νίκη απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα.

Τα «εγκαίνια» του νέου ΟΑΚΑ είναι γεγονός! Σε ένα άκρως εντυπωσιακό γήπεδο όπου οι φίλοι των «πρασίνων» έδωσαν δυναμικό «παρών», ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το 2/2 στην Euroleague πραγματοποιώντας ιδανικό ξεκίνημα λίγο πριν από την διπλή αγωνιστική σε Παρίσι και Μαδρίτη.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ δεν μπορεί ακόμα να ζήσει αυτήν την εμπειρία για την οποία πρωτοστάτησε ώστε να μεταμορφωθεί το ΟΑΚΑ ως ένα από τα ομορφότερα γήπεδα της Ευρώπης, καθώς εκτίει ποινή τιμωρίας εισόδου στους αθλητικούς χώρους.

Παρόλα αυτά δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το τελικό αποτέλεσμα: «Κόσμος-ομάδα-διοίκηση έκαναν τον Παναθηναϊκό αυτό που είναι. Κόσμος-ομάδα-διοίκηση-γήπεδο θα τον κάνουν αυτό που θα γίνει...» ανέφερε σε χαρακτηριστικό του ποστάρισμα μετά το τέλος του αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.