Παπαπέτρου: «Είμαστε πολύ περήφανοι που παίζουμε στο ΟΑΚΑ, είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ευρώπη»

Παπαπέτρου: «Είμαστε πολύ περήφανοι που παίζουμε στο ΟΑΚΑ, είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ευρώπη»

παπαπετρου
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου στο πλήρως ανακαινισμένο ΟΑΚΑ με σκορ 94-79, διπλασιάζοντας τις φετινές του νίκες και με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να δηλώνει περήφανος για την έδρα της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το... καθήκον του και φρόντισε να συνδυάσει τα εγκαίνια του «ανανεωμένου» του σπιτιού με μια πειστική νίκη κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου της οποίας επικράτησε με σκορ 94-79, κάνοντας το 2/2 στην Euroleague.

Κόντρα στους Βαυαρούς ο Ιωάννης Παπαπέτρου ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με τέσσερις πόντους, έξι ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ και ήταν θετικός για την ομάδα του «τριφυλλιού».

«Το γήπεδο είναι φοβερό, υπερσύγχρονο»

«Έπρεπε να κερδίσουμε θεωρώ στην έδρα μας, ελέγχαμε το ματς σε όλη τη διάρκεια και τα καταφέραμε. Ο κόουτς ήταν ευχαριστημένος στο ξεκίνημα, αρχίσαμε με 10-0 αν δεν κάνω λάθος. Κάθε προπονητής θα ήταν ευχαριστημένος. Όλοι βοήθησαν και έδωσαν κάτι στην ομάδα, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά ήταν μια καλή νίκη απέναντι σε μια ομάδα που στην πρεμιέρα κέρδισε τη Ρεάλ.

Το γήπεδο είναι φοβερό, υπερσύγχρονο. Όλοι καταλαβαίνουν το πόσο όμορφο είναι, πόσο ωραίο έχει γίνει και πόσο ωραία είναι η ατμόσφαιρα. Ευχαριστούμε τον κόσμο και τα καλύτερα έρχονται. Είναι το πιο ωραίο γήπεδο στην Ευρώπη και στην Euroleague. Είμαστε πολύ περήφανοι που παίζουμε εδώ. Το glass floor είναι ξένο για όλους μας μέχρι τώρα, αλλά και εμείς και ο κόσμος θα το συνηθίσουμε και θα το αγαπήσουμε.

Είναι επίσης παράλογο να είμαστε έτοιμοι αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ νωρίς. Προσπαθούμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε παιχνίδια αυτή τη στιγμή και με τον χρόνο που θα έχουμε να βρούμε τους αυτοματισμούς και τη χημεία που θέλουμε.

Από εκεί και πέρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά θα συγκεντρωθούμε αντίστοιχα στο ματς του Παρισιού που θα μας περιμένει μια πολύ επικίνδυνη ομάδα».

 

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.