Γκραντ στο Gazzetta: «Εκπληκτικό γήπεδο και... τρελοί φίλαθλοι, θα είναι διασκεδαστικό και φέτος»

Γκραντ στο Gazzetta: «Εκπληκτικό γήπεδο και... τρελοί φίλαθλοι, θα είναι διασκεδαστικό και φέτος»

O Γκραντ
Ο x-factor του Παναθηναϊκού, Τζέριαν Γκραντ μίλησε στο Gazzetta μετά τη νίκη επί της Μπάγερν και στάθηκε στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, αλλά και στην ισορροπία στις δύο μεριές του παρκέ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2/2 στη Euroleague, αφού μετά την Άλμπα στο Βερολίνο, κατάφερε να υποτάξει και την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ. Σε ένα ΟΑΚΑ ανακαινισμένο και με το εντυπωσιακό glass floor που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία τόσο στους παίκτες, όσο στους θεατές και τους τηλεθεατές.

Ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες του τριφυλλιού στην περσινή πορεία μέχρι την κατάκτηση της Euroleague και του πρωταθλήματος, ήταν ο Τζέριαν Γκραντ. Ο Αμερικανός... εξολοθρευτής συνεχίζει από εκεί που το άφησε πέρυσι, δίνοντας σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Αταμάν και στις δύο μεριές του παρκέ. Χ-factor που... κλειδώνει τους αντιπάλους του στην άμυνα και βάζει τη δική του ταυτότητα στην πεντάδα που βρίσκεται στο γήπεδο, ενώ προσφέρει σημαντικές λύσεις στην επίθεση.

Ο Γκραντ που έκανε εξαιρετικό ματς με 11 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 2 ασίστ και 18 στην αξιολόγηση, όμως για άλλη μια φορά έκανε και δουλειά που δεν αντικατοπτρίζεται στους αριθμούς, θέτοντας τον τόνο στην άμυνα.

Ο Γκραντ

 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο Gazzetta και στάθηκε στο αλλαγμένο ΟΑΚΑ, την ατμόσφαιρα των φίλων του τριφυλλιού, αλλά και την επιθετική ποιότητα της ομάδας του Αταμάν. Αναφέρθηκε στην σπουδαία άμυνα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός, ενώ έδειξε την προσήλωση του στα ματς που έρχονται στη Euroleague.

Για τα ανακαινισμένο ΟΑΚΑ, το glass floor και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ανέφερε: «Το ΟΑΚΑ είναι όμορφο, ξέραμε πως οι φίλαθλοι μας είναι... τρελοί. Οι κορυφαίοι στον κόσμο. Το γήπεδο ήταν εκπληκτικό. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος. Είναι υπέροχο που τους έχουμε μαζί μας, όλοι το γνωρίζουν αυτό»

Για την χημεία του Παναθηναϊκού τη δεδομένη χρονική στιγμή: «Είμαστε πολύ καλά αυτή τη στιγμή αν και βρισκόμαστε σε πρώιμο στάδιο μέσα στη σεζόν. Οι περισσότεροι παίκτες βρίσκονται στην ομάδα από πέρυσι, ενώ έχουμε και κάποιους νέους παίκτες που συμπληρώνουν εξαιρετικά το...παζλ. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό και φέτος»

Για την ποιότητα του Παναθηναϊκού στον επιθετικό τομέα, τόνισε: «Η ποιότητα που έχουμε στην επίθεση είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς. Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού δίνουν πολλά πάνω στο παρκέ και μπορεί να μοιράζεται εξαιρετικά ο χρόνος με το ρόστερ που έχουμε. Όλοι μπορούν να συνεισφέρουν και να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στον στόχο της».

φγ

Για την άμυνα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μπάγερν, ξεκαθάρισε: «Έχουμε μια ομάδα που ξέρει πολύ καλά να προσαρμόζεται. Ειδικά όταν είμαστε μαζί ο Καλαϊτζάκης, ο Λορέντζο και εγώ στην άμυνα. Είναι πολύ δύσκολο να σκοράρεις απέναντι μας. Διαφορετικές πεντάδες μπορούν να δώσουν πολλά πράγματα στο παρκέ. Η άμυνα κάνει σπουδαία δουλειά».

Για τα δύο εκτός έδρας ματς που έρχονται με Παρί και Ρεάλ και αν θα πάρουν έξτρα ώθηση από το 2/2 στο ξεκίνημα, τόνισε: «Κάθε ματς είναι σημαντικό. Τώρα θα επικεντρωθούμε στο ματς κόντρα στην Παρί και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη. Κάθε ματς έχει τη σημασία του ανεξάρτητα ποιον αντιμετωπίζεις κάθε φορά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.