Εφές - Φενέρμπαχτσε: Καρέ-καρέ το ξύλο Μπιμπέροβιτς-Μπράιαντ και τα σημάδια στο σώμα του (vids)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Τα σημάδια στο σώμα του Μπράιαντ
Η κατάσταση ανάμεσα στον Ελάιτζα Μπράιαντ και τον Ταρίκ Μπιμπέροβιτς ξέφυγε στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης και τα σημάδια μετά... τη μάχη είναι ορατά.

Στο μεγάλο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague, η Αναντολού Εφές υποδέχτηκε τη Φενέρμπαχτσε στο μεγάλο παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης. Ενώ απέμεναν λίγα λεπτά για την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου ωστόσο τα αίματα άναψαν για τα καλά.

Ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς προσπάθησε να κάνει τη διείσδυση και δέχτηκε το σκληρό μαρκάρισμα του Ελάιτζα Μπράιαντ με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι δύο τους στο παρκέ. Αντί όμως να σηκωθούν και επιστρέψουν στο παιχνίδι, οι δύο τους άρχισαν να παλεύουν, με τον παίκτη της Εφές μάλιστα να φτάνει μέχρι και το σημείο να δαγκώσει τον αντίπαλό του. Χρειάστηκε η άμεση επέμβαση των διαιτητών και των υπόλοιπων αθλητών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο παρκέ ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση.

Πέρα από τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει από διάφορους φιλάθλους που βρίσκονταν στο γήπεδο, σοκαριστική είναι και η φωτογραφία που φαίνεται να δείχνει τα σημάδια που άφησε αυτή η μάχη στο σώμα του Μπράιαντ μετά τα όσα έγιναν.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.