Ομπράντοβιτς: «Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στην Euroleague»

Ομπράντοβιτς: «Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στην Euroleague»

Σπύρος Μαρκεζίνης
.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, παρά την ήττα της Παρτιζάν από τη Ρεάλ, δήλωσε πλήρη πίστη στους παίκτες του και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους αγώνες.

Η Παρτιζάν Βελιγραδίου παρέμεινε μακριά από τη νίκη και στη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, έχοντας ηττηθεί αυτή τη φορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία με 93-86.

Ο προπονητής του σέρβικου συλλόγου, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ωστόσο, στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι παρά την ήττα ο ίδιος πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να καταφέρει κάτι καλό στην Euroleague ενώ στάθηκε στην γενικότερη εικόνα των παικτών του κόντρα στη «Βασίλισσα».

«Σε γενικές γραμμές, νομίζω ήταν ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα. Είναι κρίμα που χάσαμε το παιχνίδι εξαιτίας μερικών μικρών πραγμάτων.

Όταν η Ρεάλ Μαδρίτης μεγάλωσε το προβάδισμά της, είχαμε μία κατάσταση όπου δεν κάναμε κάποιο φάουλ. Προσωπικά πιστεύω σε αυτή την ομάδα, πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να εστιάσουμε στα μικρά πράγματα που έχουν σημασία.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν βάλαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Αυτό είναι το μπάσκετ, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μάχη που έδωσαν και την επιθυμία τους να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο. Νομίζω ότι όλα θα είναι καλά.

Πρέπει να ξεκουραστούμε και να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας. Να δούμε πως πάνε ο Βάνια Μαρίνκοβιτς και ο Ταϊρίκ Τζόουνς, που είχαν προβλήματα. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στην Euroleague και πιστεύω ότι θα το κάνουμε».

@Photo credits: aba liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.