Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόβλημα με τον Αντρές Φελίζ, χάνει τον Παναθηναϊκό

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Αντρές Φελίζ
Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να μην έχει στη διάθεσή της για αρκετά ματς τον Αντρές Φελίζ με τη «βασίλισσα» να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό σε λίγες ημέρες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη στην Euroleague, επικρατώντας την Πέμπτη (10/10) της Παρτιζάν Βελιγραδίου με 93-86. Η «βασίλισσα» ωστόσο απέκτησε έναν «πονοκέφαλο» καθώς ο Αντρές Φελίζ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πέλμα του δεξιού ποδιού.

Σύμφωνα μάλιστα με τα λεγόμενα του Τσους Ματέο, ο 27χρονος γκαρντ αναμένεται να μείνει για αρκετό διάστημα εκτός δράσης, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πάνω από μήνα. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως η περυσινή φιναλίστ του Final Four αναμένεται να μην έχει στη διάθεσή της τον Φελίζ στον αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR για την 4η αγωνιστική (17/10), χωρίς όμως να υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση ως προς τον χρόνο που θα κάνει ώστε να επιστρέψει.

Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Μπανταλόνα στο EuroCup είχε κατά μέσο όρο από 14,7 πόντους με 4,7 ριμπάουντ και 5,1 ασίστ σε 27:42 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: euroleague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.