Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Έβανς, Μήτρου-Λονγκ και Μπραζντέικις αντάμωσαν με τους πρώην συμπαίκτες τους (vid)

Newsroom
zalgiris
Κίναν Έβανς, Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Ίγκνας Μπραζντέικις αντάμωσαν με τους πρώην συμπαίκτες τους στην προπόνηση πριν το Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις.

Ολυμπιακός και Ζαλγκίρις Κάουνας διασταυρώνουν τα ξίφη τους το βράδυ της Παρασκευής (11/10, 21:15, Novasports 4HD) για την 2η αγωνιστική της EuroLeague και έχουν πολλά κοινά πρόσωπα που τους συνδέουν.

Μια σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε η λιθουανική ομάδα κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο ΣΕΦ πριν το ματς με τους «ερυθρόλευκους», όπου τρεις «πρώην» συναντήθηκαν με τους άλλοτε συμπαίκτες τους. Ο λόγος για τον Κίναν Έβανς και τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ που τα είπαν με τους άλλοτε συμπαίκτες τους από το πέρασμά τους από το Κάουνας, αλλά και τον Ίγκνας Μπραζντέικις που επιστρέφει στα... περσινά λημέρια ως πρώην «ερυθρόλευκος» πλέον.

Αξίζει να σημειωθεί πως το επικείμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο αντιπάλων, συνδέεται με ακόμα δύο παίκτες αφού ο Τόμας Γουόκαπ είχε έρθει στον Πειραιά το 2021 από την Ζαλγκίρις, ενώ ο νεοφερμένος σέντερ των Λιθουανών, Μπράιαν Ντάνστον αποτελούσε στέλεχος της ελληνικής ομάδας την διετία 2013-2015.

 
@Photo credits: Zalgiris Kaunas // X

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.