Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Κλείνει τον Σέιμπεν Λι»

Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Κλείνει τον Σέιμπεν Λι»

Newsroom
Σέιμπεν Λι
Ο Σέιμπεν Λι αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το BasketNews.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος γάμου οδεύει προς το τέλος του, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με το «BasketNews» ο Σέιμπεν Λι συμφώνησε με την «ομάδα του λαού» και θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Όντεντ Κάτας.

Μετά την αποχώρηση του Τζόρνταν Λόιντ, η Μακάμπι ήθελε πάση θυσία παίκτη για να τον αντικαταστήσει και κατέληξε στον σκόρερ της Μανίσασπορ ο οποίος πρόσφατα ισοφάρισε και το ρεκόρ πόντων της μίας βραδιάς στο BCL έχοντας πετύχει 43 πόντους κόντρα στην Ζελέζνικ.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει διάρκεια δύο χρόνων ενώ το καλοκαίρι του 2025 θα έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει με ένα buy out προκειμένου να «ψαχτεί» για κάτι άλλο. Εάν και εφόσον, βέβαια, θα είναι κάτι που θα το επιθυμεί.

 

Μετά τα δύο πρώτα ματς του BCL ο Σέιμπεν Λι είχε κατά μέσο όρο 39.5 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ, σουτάροντας με 66% στα σουτ εντός παιδιάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.