ΓεροΓιοβάισα: Ξεμπουκώνει ο Φουρνιέ στο... ξύλο του ΣΕΦ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Ξεμπουκώνει ο Φουρνιέ στο... ξύλο του ΣΕΦ
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ και ο ΓεροΓιοβάισα βλέπει μπόλικο ξύλο και χαμηλά σκορ...

Η Euroleague συνεχίζεται, με τον Ολυμπιακό απόψε στις 21:15 να παίρνει τη σκυτάλη από τον Παναθηναϊκό και να ρίχνεται στην αρένα απέναντι στη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ. Μετά και το χθεσινό έπος της εθνικής μας στο ποδόσφαιρο με το 2-1 επί της Αγγλίας στο «Wembley» νιώθω την έμπνευση να με κυριεύει, ακόμα κι αν παίζουμε μπάλα σε διαφορετικό τερέν.

Ξύλο, ξύλο και πάλι... ξύλο προβλέπω για το ματς του ΣΕΦ, το οποίο δεν προβλέπεται εύκολο για τον Ολυμπιακό. Το σκορ μάλλον θα μείνει σε σχετικά χαμηλά επίπεδα, οπότε η αρχική μου επιλογή θα είναι το Under 155,5 πόντοι σε απόδοση που πληρώνει στο 1.85.

Για τον Ολυμπιακό ο Μόουζες Ράιτ έχει έφεση στο να τελειώνει τις φάσεις, τη στιγμή που η Ζαλγκίρις δεν έχει πληθώρα ψηλών για να προστατέψει το καλάθι της. Η επιλογή των Over 11,5 πόντων πληρώνει σε απόδοση 1.72 και δεν μου περνάει αδιάφορη για τον σέντερ των ερυθρόλευκων.

Από εκεί και πέρα μιλάμε για το πρώτο επίσημο ματς του Εβάν Φουρνιέ στο ΣΕΦ με την ερυθρόλευκη φανέλα και θεωρώ πως η ψυχολογία του θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Θα δοκιμάσει την τύχη του, θα θελήσει να ενθουσιάσει το κοινό και τι πιο εντυπωσιακό από ένα τρίποντο; Η επιλογή του Over 1.5 τρίποντα πληρώνει σε απόδοση 2.00 και θα την επιλέξω για να κλείσουμε την τριάδα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα