Ολυμπιακός: Παίζει με Ζάλγκιρις ο Φαλ, δηλώθηκε και στην επτάδα του πρωταθλήματος

Μουστάφα Φαλ
Ο Μουστάφα Φαλ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, αφού τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις, ενώ δηλώθηκε και στην επτάδα των ξένων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζάλγκιρις για τη 2η αγωνιστική της φετινής EuroLeague (21:15, Live στο Gazzetta), με τον Μουστάφα Φαλ να επιστρέφει για πρώτη φορά στη 12άδα της ομάδας.

Ο Γάλλος σέντερ απουσίασε από το τέλος της περσινής σεζόν (κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού) με την αποθεραπεία του να ολοκληρώνεται και εκείνον να συμμετέχει τις τελευταίες τρεις ημέρες κανονικά στις προπονήσεις των «ερυθρολεύκων». Έτσι, ο Φαλ όχι απλώς τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για την αποψινή αναμέτρηση αλλά θα ενταχθεί και στην επτάδα των ξένων του πρωταθλήματος. Κάτι που σημαίνει πως έχει δικαίωμα συμμετοχής από την αμέσως επόμενη αναμέτρηση με τον Άρη (Κυριακή 13/10).

Ο κόουτς των Πειραιωτών θέλει να τον βοηθήσει να βρει ρυθμό και τον τοποθετεί στο ρόστερ της Ελλάδας. Εκτός πρωταθλήματος βγήκε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος ωστόσο δεν αγωνίστηκε ούτε στο Super Cup αλλά ούτε στην πρεμιέρα με το Λαύριο. Για αυτόν τον λόγο δε χρεώνεται με αλλαγή ο Ολυμπιακός, κάτι που σημαίνει πως θα έχει τρεις μέχρι το τέλος του 1ου γύρου. Μάλιστα από τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να μπει στις ομαδικές προπονήσεις και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Μέσα και ο Πετρούσεφ με Ζάλγκιρις

Από εκεί και πέρα, για το παιχνίδι με τους Λιθουανούς, ο Φίλιπ Πετρούσεφ βρίσκεται επίσης κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα παρά την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Τον λόγο, δηλαδή, για τον οποίο δεν προπονήθηκε το πρωί της Πέμπτης. Φαλ και Πετρούσεφ πήραν στη 12άδα για το παιχνίδι με τους Λιθουανούς τη θέση των Μήτρου Λονγκ και Λαρεντζάκη.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού με τη Ζάλγκιρις

  • PG: Γουόκαπ, Γουίλιαμς Γκος
  • SG: Ντόρσεϊ, Βιλντόζα, ΜακΚίσικ
  • SF: Φουρνιέ, Παπανικολάου
  • PF: Βεζένκοβ, Πίτερς
  • C: Ράιτ, Φαλ, Πετρούσεφ
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.