Ολυμπιακός, Video: Το ανανεωμένο ΣΕΦ με το επετειακό σήμα των 100 ετών στο κέντρο

Ολυμπιακός, Video: Το ανανεωμένο ΣΕΦ με το επετειακό σήμα των 100 ετών στο κέντρο

Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
Η νέα «ερυθρόλευκη» όψη του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και το επετειακό σήμα για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού στο κέντρο του.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζάλγκιρις για τη 2η αγωνιστική της φετινής EuroLeague, με τον Μουστάφα Φαλ κανονικά στη 12άδα και ο κόσμος του θα δει για πρώτη φορά τη νέα όψη του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Η διοίκηση της ΚΑΕ συνεχίζει την επένδυση στο φαληρικό γήπεδο, με σκοπό την αναβάθμισή του και ήδη είναι εμφανείς οι αλλαγές στις εξέδρες. Με τα κόκκινα καρεκλάκια να έχουν τοποθετηθεί σε μήκος των δύο πετάλων του ΣΕΦ να έχουν δώσει «ερυθρόλευκο» τόνο.

Μία ακόμα αλλαγή έχει γίνει στις θέσεις των επισήμων, με τα νέα καθίσματα που τοποθετήθηκαν εκεί, ενώ το κέντρο του γηπέδου κοσμεί πλέον το επετειακό σήμα του Ολυμπιακού για τη συμπλήρωση των 100 ετών από την ίδρυση της ομάδας. Κάτι που άλλωστε αναγράφεται στο παρκέ με χρυσά γράμματα «100 χρόνια Θρύλος», όπως βλέπετε και στο βίντεο του Gazzetta.

Το ανανεωμένο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.