Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις: Οι ιστορικές φανέλες των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Πρίντεζη κοσμούν το VIP lounge

Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις: Οι ιστορικές φανέλες των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Πρίντεζη κοσμούν το VIP lounge

Newsroom
olympiacos
Ο Sports Director της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές αποκάλυψε την παρουσία των ιστορικών εκφανισεων του Βασίλη Σπανούλη και του Γιώργου Πρίντεζη στο VIP lounge του ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για το τζάμπολ του αγώνα με την Ζάλγκιρις Κάουνας στο ΣΕΦ (11/10, 21:15, Novasports 4HD) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague αλλά και της πρώτης εντός έδρας αναμέτρησης για τη φετινή σεζόν.

Ο Sports Director της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτοντας μια σημαντική διαφορά στο VIP lounge του φαληρικού γηπέδου σε σχέση με πέρσι.

Ο λόγος για τις φανέλες του Βασίλη Σπανούλη και του Γιώργου Πρίντεζη κατά τις τελευταίες χρονιές τους που είχαν γράψει τον επίλογο στις καριέρες τους και οι οποίες πλέον κοσμούν τις αίθουσες των VIP των «ερυθρολεύκων».

 
@Photo credits: Cbafes // X

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.