Ματ Τόμας: Χειρουργείο στο γόνατο και εκτός δράσης επ' αόριστον

Ματ Τόμας: Χειρουργείο στο γόνατο και εκτός δράσης επ' αόριστον

Newsroom
matt_thomas
Ο Ματ Τόμας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο με αποτέλεσμα η Άλμπα Βερολίνου να στερηθεί τις υπηρεσίες του για αρκετές εβδομάδες.

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο τον τελευταίο καιρό ο Ματ Τόμας, αποδείχθηκε αρκετά σοβαρό με αποτέλεσμα να περάσει στην πόρτα του χειρουργείου.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν της Άλμπα Βερολίνου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την περασμένη Πέμπτη (10/10) και τέθηκε νοκ-άουτ για αρκετό καιρό δίχως να έχει εξακριβωθεί το διάστημα της απουσίας του, χάνοντας το ξεκίνημα της φετινής σεζόν στην οποία δεν έχει προλάβει μέχρι στιγμής να αγωνιστεί.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο 30χρονος σούτινγκ-γκαρντ μέτρησε 10.1 πόντους με 43% στο τρίποντο, 2 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ σε 22 λεπτά μέσο όρο και 30 παιχνίδια με τη φανέλα της Άλμπα στην Euroleague.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.