Βεζένκοβ: «Ήταν ένα κακό ματς, αλλά κρατάμε τη νίκη»

Βεζένκοβ: «Ήταν ένα κακό ματς, αλλά κρατάμε τη νίκη»

Σάσα Βεζένκοβ
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά τις εντός έδρας υποχρεώσεις του στην Euroleague επικρατώντας της Ζάλγκιρις με σκορ 74-68 και τον κορυφαίο του αγώνα Σάσα Βεζένκοβ να αναφέρεται στις δηλώσεις που παραχώρησε στην απόδοση της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ με σκορ 74-68, φτάνοντας στη πρώτη του φετινή νίκη στην Euroleague, μετά την εκτός έδρας ήττα στη πρεμιέρα από τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Σάσα Βεζένκοβ ήταν κορυφαίος του Ολυμπιακού και του αγώνα συνολικά πετυχαίνοντας 17 πόντους και σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λήξη στάθηκε στα χαμένα ριμπάουντ της ομάδας του και στην εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» συνολικά.

«Ξέρω πως όλα θα είναι πιο δύσκολα φέτος»

«Παίξαμε καλά στην 1η περίοδο, αρχίσαμε εξαιρετικά. Ξέραμε πόσο καλή ομάδα είναι η Ζαλγκίρις. Χάσαμε κάποια ριμπάουντ, η Ζαλγκίρις βελτιώθηκε επιθετικά. Ήταν ένα κακό ματς, αλλά κρατάμε την νίκη. Έχουμε την προοπτική στα χαρτιά, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί.

Θέλω να βοηθώ την ομάδα με διαφορετικούς τρόπους, γνωρίζω πως οι αντίπαλες άμυνες είναι προετοιμασμένες για εμένα. Ξέρω πως όλα θα είναι πιο δύσκολα φέτος. Το πιο σημαντικό είναι πως κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές, πρέπει να παίζουμε και βελτιωνόμαστε».
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.