Φουρνιέ: «Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι, αλλά χαίρομαι με την νίκη»

Φουρνιέ: «Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι, αλλά χαίρομαι με την νίκη»

Εβάν Φουρνιέ
Ο Ολυμπιακός παρότι δυσκολεύτηκε στο τέλος, επικράτησε της Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ με σκορ 74-68, έχοντας σε εξαιρετικό βράδυ τον Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην ανετοιμότητα της ομάδας του

Ο Εβάν Φουρνιέ ήταν ο εκ των πρωτεργατών της επικράτησης του Ολυμπιακού επί της Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ με σκορ 74-68, πετυχαίνοντας 15 πόντους, ξεσηκώνοντας τους φίλους των «ερυθρόλευκων» οι οποίοι παρακολούθησαν για πρώτη φορά την ομάδα τους από κοντά σε παιχνίδι της Eurolague.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Γάλλος γκαρντ στάθηκε στην επιθυμία του να είναι ενεργός στο παρκέ και στο ότι θα δεθεί με την υπόλοιπη ομάδα ακόμα περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου.

«Θέλω πρώτα να δίνω λύσεις στην άμυνα και μετά θα έρθουν τα πράγματα και στην επίθεση»

«Πρώτο εντός έδρας ματς για εμένα, μπροστά στο κοινό μας. Είμαι ενθουσιασμένος, πήραμε την νίκη. Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι, αλλά χαίρομαι με την νίκη. Η νίκη είναι νίκη. Η Ζαλγκίρις έπαιξε σκληρά. Πρέπει να βελτιωθούμε, δεν ήμασταν τόσο αποφασιστικοί μετά τα πρώτα 15'.

Ήρθα σε μια ομάδα που παίζει μαζί για χρόνια. Προσπαθώ να προσαρμοστώ, να δω πώς θα βοηθήσω παραπάνω. Είμαι επιθετικός, προσπαθώ να βοηθήσω με κάθε τρόπο, να ηγούμαι με τη φωνή και το παράδειγμά μου. Θέλω πρώτα να δίνω λύσεις στην άμυνα και μετά θα έρθουν τα πράγματα και στην επίθεση».
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.