Βεζένκοβ: Μοιράστηκε το MVP της 2ης αγωνιστικής με τον Σακό

Βεζένκοβ: Μοιράστηκε το MVP της 2ης αγωνιστικής με τον Σακό

Newsroom
Βεζένκοβ
Το «double double» του Σάσα Βεζένκοβ τον «έχρισε» πολυτιμότερο παίκτη της 2ης αγωνιστικής στην Euroleague.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ του Ολυμπιακού επέστρεψε στις... παλιές του συνήθειες και δη πριν κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για το ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς.

Να...συλλέγει βραβεία MVP εβδομάδας στην Euroleague. Με την απόδοσή του κόντρα στην Ζάλγκιρις συγκέντρωσε 30 βαθμούς στο PIR και κατέκτησε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 2ης αγωνιστικής. Για την ακρίβεια τον μοιράστηκε με τον Νιλ Σακό της Βιλερμπάν, ο οποίος με τη σειρά του είχε 30 βαθμούς στο PIR στη νίκη της Βιλερμπάν επί της Βίρτους Μπολόνια.

Ο Βεζένκοβ αγωνίστηκε 24:38 και έκλεισε το ματς με «double double» έχοντας 17 πόντους με 3/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 11/13 βολές, 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος και 7 κερδισμένα φάουλ. Αντίστοιχα και ο Νιλ Σακό έγραψε «double double» στην στατιστική του έχοντας 19 πόντους με 9/11 δίποντα, 1/2 βολές, 11 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 2 κερδισμένα φάουλ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.