Μακάμπι: Πρόβλημα με Γιοκουμπάιτις, χάνει τις επόμενες εβδομάδες

Μακάμπι: Πρόβλημα με Γιοκουμπάιτις, χάνει τις επόμενες εβδομάδες

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Πρόβλημα με τραυματισμό στο χέρι για τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου 3 εβδομάδες.

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις αποτέλεσε μία από τις μεταγραφικές κινήσεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ το καλοκαίρι που μας πέρασε, έχοντας αφήσει τη Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η ισραηλινή ομάδα, ο Οντέντ Κάτας αναμένεται να μην έχει στη διάθεσή του τον Λιθουανό για τις επόμενες 3 περίπου εβδομάδες.

Όπως έκανε γνωστό με επίσημη ενημέρωσή του ο σύλλογος, ο 24χρονος γκαρντ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα. Αυτό σημαίνει πως θα παραμείνει εκτός δράσης, μέχρι και τις αρχές του επόμενου μήνα, χάνοντας όπως όλα δείχνουν τα ματς της Euroleague με αντίπαλο την Αναντολού Εφές, την Παρτιζάν Βελιγραδίου, τη Ζάλγκιρις Κάουνας, τη Φενέρμπαχστε και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μακάμπι θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στις 12/11 και τον Ολυμπιακό στις 14/11 για την 9η και 10η αγωνιστική αντίστοιχα.

Η ενημέρωση της Μακάμπι

 

@Photo credits: euroleague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.