Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανακοίνωσε τον Σέιμπεν Λι για τα επόμενα δύο χρόνια (vid)

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανακοίνωσε τον Σέιμπεν Λι για τα επόμενα δύο χρόνια (vid)

Newsroom
saben_lee
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Σέιμπεν Λι, ανακοινώνοντας την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι και επίσημα ο Σέιμπεν Λι με τους Ισραηλινούς να ανακοινώνουν την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 25χρονος γκαρντ ενσωματώνεται στο σύνολο του Όντετ Κάτας προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τζόρνταν Λόιντ ο οποίος επέστρεψε στην Μονακό.

Υπενθυμίζεται φυσικά πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μακάμπι έκανε αίσθηση στο ευρωπαϊκό στερέωμα στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν με τις εκπληκτικές εμφανίσεις που κατέγραψε με τη φανέλα της Μανίσασπορ, αφού στην πρεμιέρα του Basketball Champions League μέτρησε 36 πόντους, με 8/10 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Στην επόμενη αγωνιστική, φόρτωσε με 43 πόντους το καλάθι της FMP, μετρώντας 10/17 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 14/18 βολές, με τις εμφανίσεις του να είναι αρκετές προκειμένου να τον ανεβάσουν άμεσα στο επίπεδο της EuroLeague.

@Photo credits: MACCABI TEL AVIV // X

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.