Ερυθρός Αστέρας: Αμφίβολος ενόψει «διαβολοβδομάδας» ο Νέντοβιτς

Ερυθρός Αστέρας: Αμφίβολος ενόψει «διαβολοβδομάδας» ο Νέντοβιτς

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς
Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ανέφερε σε δηλώσεις του μετά το ματς του Σαββάτου για την Αδριατική λίγκα, ότι οι «ερυθρόλευκοι» ίσως στερηθούν τις υπηρεσίες του Νεμάνια Νέντοβιτς την προσεχή «διαβολοβδάμαδα» της Euroleague.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ξεκινήσει με το «απόλυτο» στη Euroleague μετά από δύο αγωνιστικές και η ομάδα του Βελιγραδίου θέλει να συνεχίσει τα θετικά της αποτελέσματα στην προσεχή «διαβολοβδομάδα».

Με δηλώσεις που παραχώρησε σε σερβικό μέσο, ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, γνωστοποίησε την πιθανότητα ο Νεμάνια Νέντοβιτς να μην είναι διαθέσιμος για τους «ερυθρόλευκους» στις αναμετρήσεις με τις Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα την ερχόμενη Τρίτη και Πέμπτη αντίστοιχα.

«Ο Νέντοβιτς έχει θλάση»

«Ο Νέντοβιτς έχει θλάση, ακολουθεί θεραπεία και θα δούμε τι εξέλιξη θα υπάρξει για τα επόμενα ματς, αναφορικά με τη διαθεσιμότητα του. Θα πηγαίνει μέρα με τη μέρα, δεν γνωρίζω αν θα είναι έτοιμος για τους αγώνες της επόμενης εβδομάδας που ακολουθούν».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.