EuroLeague, Καμπάτσο: Τιμωρία μίας αγωνιστικής, παίζει κανονικά με τον Παναθηναϊκό

EuroLeague, Καμπάτσο: Τιμωρία μίας αγωνιστικής, παίζει κανονικά με τον Παναθηναϊκό

Newsroom
campazzo
Η EuroLeague τιμώρησε για μία αγωνιστική τον Φακούντο Καμπάτσο, που δε θα αγωνιστεί απέναντι στην Μπασκόνια αλλά θα είναι κανονικά στη διάθεση της Ρεάλ Μαδρίτης για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς τον Φακούντο Καμπάτσο θα αγωνιστεί η Ρεάλ Μαδρίτης στην 3η αγωνιστική της EuroLeague. Οι Μαδριλένοι έκαναν έφεση σχετικά με την τιμωρία του Αργεντίνου, για το αν θα τιμωρηθεί για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Μπάγερν. Αρχικά η EuroLeague είχε τιμωρήσει για μία αγωνιστική τον Καμπάτσο. Τελικά η τιμωρία του για ασέβεια προς τους διαιτητές επικυρώθηκε, και έτσι θα τον στερηθεί η Ρεάλ για μία αγωνιστική, συγκεκριμένα την 3η. Με τη Ρεάλ να αντιμετωπίζει την Μπασκόνια το βράδυ της Τρίτης (15/10 - 21:30).

Κάτι που σημαίνει πως ο Καμπάτσο θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Τσους Ματέο για το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό (17/10 - 21:45), στη δεύτερη στροφή τις διπλής αγωνιστικής που διανύουμε αυτήν την εβδομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Καμπάτσο στο παιχνίδι με την Μπάγερν φώναξε σε έντονο ύφος στους διαιτητές «είναι γ@@@@νο φάουλ!», ενώ κινήθηκε απειλητικά εις βάρος τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.