Πρόεδρος Παρτιζάν: «Ο Ομπράντοβιτς είναι το μεγαλύτερο μπασκετικό brand name στην Ευρώπη»!

Πρόεδρος Παρτιζάν: «Ο Ομπράντοβιτς είναι το μεγαλύτερο μπασκετικό brand name στην Ευρώπη»!

1
Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαήλοβις, αναφέρθηκε στην παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην άκρη του πάγκου των «ασπρόμαυρων», χαρακτηρίζοντας τον Ζοτς ως το μεγαλύτερο μπασκετικό brand στην Ευρώπη»!

H Παρτιζάν πέρασε νικηφόρα από την Ποντγκόριτσα, επικρατώντας της Ντέρμπι και κάνοντας το 4-0 στην Αδριατική Λίγκα πριν από την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας και τις αναμετρήσεις με τις Μπάγερν (15/10, εντός) και Μακάμπι (17/1, εκτός).

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του κλαμπ, Οστόγια Μιχαήλοβιτς, παραχώρησε συνέντευξη στο RTCG, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Ο Ζέλικο είναι το μεγαλύτερο μπασκετικό brand στην Ευρώπη και ένα από τα δέκα μεγαλύτερα στον κόσμο! Η φήμη, η ενέργεια και οι γνώσεις του τον έχουν γιγαντώσει! Το έργο του στους πάγκους είναι από τα μεγαλύτερα και πιο σεβαστά στην Ευρώπη. Θα καταλάβουμε το μεγαλείο και τη σημασία του Ομπράντοβιτς ως μπασκετική φιγούρα όταν πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από τους πάγκους» ανέφερε χαρακτηριστικά το αφεντικό της Παρτιζάν.

@Photo credits: KK Partizan

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.