Παναθηναϊκός: Το Gazzetta στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Παρίσι

Παναθηναϊκός: Το Gazzetta στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Παρίσι

Γιώργος Κούβαρης
Λεσόρ Ναν
Ο Παναθηναϊκός AKTOR πραγματοποίησε στο βοηθητικό γήπεδο της Παρί την τελευταία του προπόνηση πριν από το παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Αποστολή στο Παρίσι: Γιώργος Κούβαρης

Στην Πόλη του Φωτός ο Παναθηναϊκός θέλει να... λάμψει με την παρουσία του στην "Accor Arena" (σ.σ. όπως ονομάζεται πλέον το Palais de Bercy) και να συνεχίσει νικηφόρα το σερί του στο ξεκίνημα της Euroleague.

Όπως είναι γνωστό, οι "πράσινοι" μετρούν 2/2 μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και ψάχνουν το απόλυτο και στην πρώτη διαβολοβδομάδα της σεζόν.

Η αρχή θα γίνει από το... θρυλικό "Bercy" απέναντι στην φιλόδοξη "Σταχτοπούτα" της Euroleague, Παρί. Βέβαια η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν είχε τη γνωριμία με το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Τρίτης (15/10, 21:30) καθώς προπονήθηκε στο βοηθητικό "Halle Georges Carpentier" όπως είχε συμβεί και στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Άλμπα Βερολίνου.

 

Πάντως την ημέρα του αγώνα αναμένεται να πραγματοποιήσει κανονικά το shoot around στην "Accor Arena". Ο Τούρκος προπονητής του έχει συμπεριλάβει 12 παίκτες στην αποστολή και δη τους Σλούκα, Μπράουν, Καλαϊτζάκη, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Όσμαν, Μήτογλου και Γιούρτσεβεν.

Δείτε τα βίντεο του Gazzetta από την προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Παρίσι

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.