Φενέρμπαχτσε: Πλησιάζει στον πρώην «λιμνάνθρωπο» Σκάιλαρ Μάις

Φενέρμπαχτσε: Πλησιάζει στον πρώην «λιμνάνθρωπο» Σκάιλαρ Μάις

Μάις
Πολύ κοντά στην απόκτηση του πρώην παίκτη των Χοκς, Μπλέιζερς και Λέικερς, Σκάιλαρ Μάις βρίσκεται η ομάδα της Φενέρμπαχτσε.

Η Φενέρμπαχτσε θέλει να κάνει δικό της τον Αμερικανό γκαρντ Σκάιλαρ Μάις, που πέρυσι αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τα χρώματα των Μπλέιζερς και Λέικερς.

Ο 27χρονος γκαρντ έχει αγωνιστεί σε 114 ματς στα αμερικάνικα παρκέ, με τα εννέα εξ αυτών να είναι στα playoffs της διοργάνωσης. Ο Μάις μπορεί να δώσει λύσεις στο σουτ αλλά και στη δημιουργία και αυτό είναι ακριβώς που χρειάζεται η Φενέρμπαχτσε μετά τον τραυματισμό του Σκότι Γουίλμπεκιν.

Ο Σκάιλαρ Μάις έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ διαδοχικά με τους Χοκς, τους Μπλέιζερς και τους Λέικερς και τη περσινή σεζόν με την ομάδα τόσο του Όρεγκον, όσο και της Καλιφόρνια είχε κατά μέσο όρο 4,1 πόντους, 2,2 ασίστ και 1,1 ριμπάουντ, σουτάροντας με 39% στα εντός παιδιάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.